Ben je voor jouw organisatie op zoek naar een online workshop?

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar een online workshop?

Workshiop acquisitie voor zelfstandigen

Onze duoworkshop Zichtbaar voor klanten levert de deelnemers inzicht op in hun acquisitievaardigheden. In het tweede deel werken ze met hun eigen webteksten aan online zichtbaar zijn.

De workshop ‘Zichtbaar voor je klant’ is geschikt voor deelnemers die al korte of langere tijd bezig zijn met hun bedrijf en willen werken aan zowel de zichtbaarheid van hun website als hun acquisitievaardigheden. De deelnemers werken direct aan hun eigen website.

Duoworkshop: twee doelen

We bieden een programma van 3 uur. Dit bestaat uit 2 delen:

  1. We bespreken samen welke vorm van acquireren het best bij de deelnemer past. Wat zijn voor hem de beste manieren om potentiële klanten te benaderen?
  2. We leggen van tevoren de websites onder de loep en gebruiken onze feedback tijdens de workshop. Wat ziet er goed uit en wat zijn verbeterpunten? Hoe kunnen de deelnemers zelf zorgen voor betere vindbaarheid?

Door de praktische insteek is de workshop Zichtbaar voor klanten prettig om online te volgen. De deelnemers maken korte offline opdrachten, die ze met ons als workshopleiders bespreken. We zorgen voor voldoende onderbrekingen, zodat iedereen gefocust blijft en de informatie optimaal benut.

Samenwerken met organisaties is een mooie manier gebleken om mensen te scholen: dit is voor ondernemers een laagdrempelige manier om zich te scholen. En voor ons is het fijn om ons in de voorbereiding geheel op de inhoud te richten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *