Wil jij ook zichtbaar zijn voor je klanten?

Wil jij ook zichtbaar zijn voor je klanten?

2 min read

Wil jij ook zichtbaar zijn voor je klanten?

Als ondernemer doe je natuurlijk zoveel mogelijk zelf. De acquisitie hou je in eigen hand en dus schrijf je ook zelf teksten op je website. Alleen: het schrijven van juiste content is een kunst op zich.

Wil je jouw eigen content blijven schrijven? En daar handvaten en direct feedback over krijgen? Lees dan verder over onze workshop ‘Zichtbaar voor klanten’.

Uit gesprekken met ondernemers en onze deelnemers weten we dat #webteksten vaak niet specifiek voor de eigen doelgroep zijn geschreven. In onze workshop bekijken we eerst wie jouw potentiële klanten zijn. Hoe benader je hen op een succesvolle manier? Vervolgens kijken we hoe je jezelf het beste presenteert. Je maakt een bio die je direct in het tweede deel van de workshop gebruikt als onderdeel van jouw online teksten.

Wat krijg je in ons programma van 3 uur?

  1. We bespreken samen welke vorm van #acquireren het best bij jou past. Wat zijn voor jou de beste manieren om potentiële klanten te benaderen?
  2. We leggen van tevoren je eigen website onder de loep en jij gebruikt onze feedback tijdens de workshop. Wat ziet er goed uit en wat zijn verbeterpunten? Hoe kun je zelf zorgen voor betere vindbaarheid?

Hoor het eens van twee kanten

In de workshop online zichtbaarheid profiteer je van de expertise van twee professionals. De onderwerpen hebben veel met elkaar te maken. Klanten werven: hoe profileer je je met een mooie bio? En hoe verwoord je dat het beste op je website? Je krijgt een duoworkshop dus.

Maatwerk

Bijzonder aan deze workshop is dat je met je eigen content werkt. Je krijgt feedback van de workshopleiders en van de andere deelnemers die je website zien door de ogen van googelende bezoekers. Dat maakt deze #duoworkshop echt maatwerk.

Focus

Door de praktische insteek is de workshop Zichtbaar voor klanten prettig om online te volgen. Je maakt korte offline opdrachten, die je met ons als workshopleiders bespreekt. We zorgen voor voldoende onderbrekingen, zodat je gefocust blijft en de informatie optimaal benut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *